Vid köp av större kvantiteter
kontakta oss för offert ›

a
Så här beställer du

Nyhetsbrev

Villkor

Frakt / Leveranstid>

Betalningsalternativ>

Reklamation>


Mest sålda

Aktuellt

Cookies och PUL

Cookies

Cookies är små textfiler som lagras på besökarens dator och kan användas för att följa vad besökaren gör på webbplatsen, till exempel för att användaren ska slippa fylla i samma information två gånger.


Cookies kan användas för att ge bättre service, men kan samtidigt innebära att personuppgifter lagras. Ingna personliga information så som e-post eller namn, sparas om besökaren. Cookien kan inte identifiera dig personligen, utan endast de webbläsare som finns installerad på din dator och som du använder vid besöket på våra webplats och webshop.


Du kan avstå ifrån att låta Layout & Dekors webbsidor lagra cookies i din dator genom att göra en inställning i din webbläsare. Du kan då av funktionella skäl inte längre använda vissa funktioner på webbsidorna.


PUL

När du lägger en order i webshopen uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och organisationsnummer (eller personnummer). Genom att du accepterar våra köpvillkor godkänner du att vi sparar och använder dessa för att fullfölja våra åtaganden mot dig som kund.


Som kund har du enligt Personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall oss. Personuppgifterna kan även användas för marknadsföringsändamål, om du inte har begärt spärr för direktmarknadsföring men vi kommer aldrig att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Om du inte accepterar våra köpvillkor kan du inte heller handla i Layout & dekors webshop.


För att ändra eller radera dina uppgifter, kontakta kundservice på följande e-postadress reklam@layout-dekor.se eller på telefon 0158 13200.

right